Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij de Coöperatieve Onderlinge Verzekeringen Cothen. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen.

Hoe zit het ook alweer? Een coöperatie is een bedrijfsvorm die geen aandeelhouders kent maar leden.  Wat dat betekent? Lees hieronder de belangrijkste voordelen.

Menselijk

Anders dan bij andere bedrijven gaat het bij een coöperatie of onderlinge nooit om het genereren van zo veel mogelijk winst. Het gaat een coöperatie vooral om het voorzien in de belangen van de leden. Dát staat voorop. Altijd.

Lokaal

Wij kennen de regio als geen ander. We weten wat er speelt en zorgen er persoonlijk voor dat u krijgt waar u recht op heeft: een eerlijk product, menselijke service en een kantoor dichtbij. Zo wordt u altijd snel en persoonlijk geholpen. Ook in geval van nood.

Leden zijn in control

Als lid van een onderlinge of een coöperatie kunt u invloed uitoefenen op het beleid. Zo organiseren wij jaarlijks een algemene ledenavond waar we het beleid aan u voorleggen. Er gebeurt dus niets waar de leden niet achter staan.

U beslist mee over de winst

Hebben wij een jaar weinig schade? En maken wij daardoor winst? Tijdens een ledenavond beslist u mee over wat er met die winst gebeurt. Is het slim om een extra buffer aan te leggen? Doneren we een deel van de winst aan een goed (lokaal) doel? Of krijgen alle leden een deel van hun premie terug? Uiteindelijk beslist u als lid.

U kunt bij ons terecht voor advies en alle informatie over verzekeringen. We werken voor particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!

Altijd een bekend gezicht

Wij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze medewerkers ontvangen een vast jaarsalaris met pensioen en indien van toepassing reiskostenvergoeding. Wij betalen geen individuele bonussen.

Wij stellen ze hierbij  graag even aan u voor: