Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Verzekeringen Cothen. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen.

Niet elke klant heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij bieden daarom een keuze uit drie vormen van dienstverlening voor service en nazorg. Dit zijn verschillende pakketten met ieder zijn eigen onderdelen. Wij noemen deze  pakketten: Basis Pakket, Op Maat Pakket en Optimaal Pakket. Hierbij is het Basis Pakket de variant met een beperkte dienstverlening en het Optimaal Pakket de variant met de meest uitgebreide dienstverlening. Zie de voorwaarden en de toelichtingen.

U kunt bij ons terecht voor advies en alle informatie over verzekeringen. We werken voor particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!

Altijd een bekend gezicht

Wij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom stellen we ons graag even aan u voor.