Fietsverzekering

Even boodschappen doen of toch liever een lange tocht door de bossen? Heeft u een nieuwe of gebruikte fiets?  Bij de Onderlinge bent u aan het juiste adres voor een complete verzekering en is uw fiets overal ter wereld goed verzekerd.

Lekker naar buiten

Trek erop uit op de fiets! De buitenlucht in, bewegen en genieten van de natuur!

Basisdekking

Kies uw basisdekking en verzeker u van een uitstekende fietsverzekering. U heeft hierbij de keuze uit Diefstal, Beschadiging of u verzekerd zich voor beide dekkingen.

Aanvullende dekkingen

U heeft ook nog een keuze uit verschillende aanvullende dekkingen: Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp.

3 of 5 jaars verzekering

U kunt uw fiets verzekeren voor een vaste periode, namelijk drie of vijf jaar. Dat betekent dat u de premie voor die periode in een keer bij aanvang van de verzekering betaalt. Voor deze verzekering zijn de Voorwaarden voor Fietsverzekering FTS UGS van toepassing.

Doorlopende verzekering

U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Deze heeft een looptijd van een jaar. Bij het sluiten van de verzekering betaalt u een jaarpremie. Na een jaar ontvangt u automatisch een verlengingsvoorstel. Voor deze verzekering zijn de Voorwaarden Fietsverzekering DFT UGB van toepassing.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de verzekering of over een schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met de beslissing van de verzekeraar? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Fietsverzekering

Fiets
ATB
Racefiets
E-bike
Diefstaljaja
Beschadigingjaja
Schade aan accuneeja
Verhaalsrechtsbijstandjaja
Ongevallenjaja
Pechhulp (alleen in combinatie met dekking Beschadiging)neeja